MISTER SPAGHETTI BRUGGE

MISTER SPAGHETTI BRUGGE Mister Spaghetti Brugge

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 17 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Mister Spaghetti Brugge. Meer weten? Ontdek meer

13 mei 2022 om 21:23 Wat een saus die Mama B !!! Mmmmm mmmm Ik proef hem nog !!!
3 apr 2022 om 14:18 Jammer.. zoals altijd als extra opmerking gevraagd om ALLEEN KAASSAUS op de spaghetti te doen. Grote honger , lange wachttijd toen het eten aankwam werd ik gelukkig maar heb er niet van kunnen genieten. De tomaten/pepersaus zat toch op mijn eten.
6 feb 2022 om 20:48 Het was lekker. De saus was goed in proportie. Goeie prijs alleen jammer dat ik parmezan besteld en betaald had maar emmental kreeg.
2 jan 2022 om 23:23 Bezorging was sneller dan de gemiddelde wachttijd. Jammer dat er iets te kort was van de bestelling, maar na contact op te nemen via de app, werd dit meteen terugbetaald. Super service!
26 dec 2021 om 14:30 De bestelling was op de minuut op tijd geleverd eten was zeer lekker. Heel handig dat je de levering van vertrek tot levering kan volgen
18 sep 2021 om 21:30 Bezorgd stipt op tijd, nog goed warm en ook een lekkere pasta met licht pittige currysaus. Luong, die de pasta leverde, was ook een vriendelijke jongen. Handig ook dat je op de app nu de fiets kan volgen.
30 apr 2021 om 21:12 Pasta was te ver gekookt, ook jammer dat er geen kaas bij de spaghetti wordt meegegeven. Saus was ok.
12 apr 2021 om 6:06 Lekker en Veel, meer moet dat niet zijn. Helaas geen kaas.
19 mrt 2021 om 16:31 Top